WTF journaal van 15 december

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: moeder noemt haar baby Uber, Thaise man 32 jaar in gevangenis door liken en sharen van Facebook-foto en Tinder-robot helpt je met nieuwe matches.

Indiaase moeder bevalt van een baby in een Uber

Het zal je maar overkomen... Een Indiaase vrouw pakt een Uber naar het ziekenhuis omdat ze moet bevallen. Maar de taxi komt niet op tijd en de vrouw bevalt in de taxi van een kersvers jongentje. Gelukkig stond de Indiaase er niet alleen voor, want de chauffeur was perfect voorbereid met handdoeken en een bakje water om de baby geboren te laten worden. En wat doe je dan in zo'n geval als net nieuwe moeder? Je zoontje de naam Uber geven natuurlijk. Ook best wel bijzonder dat die chauffeur gewoon even wat handdoeken en een bak in zijn taxi had liggen. Wat zou hij nog meer in zijn achterbak hebben liggen?

Thaise man (27) kan 32 jaar in de gevangenis gaan voor liken en delen van foto

Thanakorn Siripaiboon werd door de politie gearresteerd voor het vermeende aansporen en beledigen van de monarchie. De man had een geknoeide foto van de Thaise koning geliked en gedeeld met zijn 608 vrienden op Facebook. Niet heel erg slim, omdat je in Thailand beslist niet de koning (of überhaupt monarchie) mag beledigen. Daar krijg je namelijk 30 jaar gevangenisstraf voor. En aangezien de 27-jarige man ook nog de foto had gedeeld, komen er daarna natuurlijk wat jaartjes bovenop. Dit is dus echt een gevalletje van een dislike.

Tinder robot swiped links of rechts vóór je op basis van je lichamelijke reactie

Nicole He, een afgestudeerde student in interactieve telecommunicatie programmering aan NYU, heeft iets geniaals speciaal voor Tinder-verslaafden ontworpen. De True Love Tinder Robot swiped links of rechts voor je op basis van hoe erg je handpalmen zweten. En dat niet alleen, ook stelt de robot vragen zodat je nog een keer over een potentiële match denkt. Super slim! Wij zijn om.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron