WTF journaal van maandag 14 december

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: Taylor Swift heeft een sprekend lijkende dubbelganger, pitbull puppy's die voor een bi-zar hoog bedrag worden verkocht en -je gelooft het niet- een anti kater kliniek.

En volg je Vrouwen__NL trouwens al op Instagram?


Taylor Swift heeft een dubbelganger

Is het Taylor Swift? Is het haar tweelingzusje? Nee hoor, het is de 19-jarige Olivia Sturgiss die als twee druppels water op Taylor Swift lijkt. De jonge Australische werd, nadat ze haar haar geknipt en geverfd had, opeens als Taylor Swift aangezien. Ze heeft zelfs in het Australische tijdschrift Woman’s Day gestaan met een artikel over hun bizarre overeenkomsten. Zelf is ze een groot fan van Miss. Swift en heeft haar ‘verloren twin’ in Australië voor het eerst mogen ontmoeten. Wat vinden jullie? Lijken ze op elkaar?

Peperdure puppy's
’s Werelds grootste pitbull is vader geworden. Deze zware jongen met de toepasselijke naam Hulk weegt maar liefst 80 kilo en heeft acht ‘kleintjes’ op de wereld gezet. Alleen zijn deze jonge hondjes niet bepaald goedkoop. Als je één van de puppy’s wilt kopen, dan zal je wel een gevulde portemonnee moeten hebben. Ze kosten namelijk een half miljoen dollar per stuk(!).

via GIPHY

Anti kater kliniek
In Australië is een hangover kliniek geopend waar je in een mum van tijd van je kater af komt. Helaas krijg je er alleen geen gebakken eieren met spek en grote glazen melk. Je kunt er wel een vitamine-cocktail, een hydratatie-infuus en zuurstoftherapie krijgen. Alleen kost je dit tussen de 140 en 200 dollar. Je betaalt een hoop, maar dan ben je in ieder geval wel van je kater af.

Bron, bron, bron, bron, bron