Miljonair noemt verkrachting een 'ongeluk'

Vrije tijd door Renée

Bij de naam Ehsan Abdulaziz gaat er waarschijnlijk geen belletje rinkelen, maar na het lezen van dit artikel geeft die naam jou zeker een nare bijsmaak. Wat dan? De vastgoedmiljonair wordt verdacht van verkrachting, maar de rijke meneer zelf zegt dat het gaat om een ongeluk. Uh, oké. Aan de ene kant is het te begrijpen dat je hiermee weg probeert te komen, maar aan de andere kant moet je gewoon keihard gestraft worden als je tot zoiets in staat bent. Zijn verhaal? Hij viel en penetreerde haar per ongeluk. Dan kun je knap vallen...

De 46-jarige Brit ontmoette het meisje in kwestie in een Londense nachtclub. Meisje ja, want ze is slechts 18 jaar. Het meisje en Ehsan hebben een gemeenschappelijke vriendin en aan het eind van de avond biedt hij - de gentleman die hij is - de twee een rit naar huis aan in zijn peperdure Aston Martin. Ze werden alleen niet thuisgebracht, want ze reden direct naar zijn huis. Ehsan had vervolgens seks met hun gemeenschappelijke vriendin, maar daar bleef het niet bij. 's Ochtends was namelijk het 18-jarige meisje aan de beurt. Om in details te treden: Ehsan kuste het slachtoffer en stopte vervolgens zijn penis in haar, terwijl ze dat niet wilde. Met andere woorden, hij verkrachtte haar.


Vervolgens probeert hij ermee weg te komen door de schuld bij het meisje te leggen. Zij was volgens hem in voor een avontuurtje, maar zo zou het meisje zelf het niet omschrijven. Probeer dan maar eens uit te leggen waarom er sperma in haar vagina zit... Laten we hopen dat Ehsan er niet mee wegkomt door te zeggen dat hij nog een erectie had na de seks met de gemeenschappelijke vriendin en dat hij daardoor sperma aan zijn handen had. Om het verhaal nog erger te maken beweert hij dat het meisje zelf zijn hand in haar vagina heeft geduwd, waarna hij viel en haar op mysterieuze wijze penetreerde. Huh?!

Bron en bron