Kerstwinactie #11: Escada ketting

Mode & trends door Mariëlle

Het merk Escada bereikte eerst onze neus, want de parfums van Escada leerden we als eerste kennen, daarna ontdekten we de wonderschone, luxe fashion en nu worden we voorgesteld aan de allermooiste ketting en het allermooiste horloge van de hele wereld. Wij zijn verliefd en jij kunt de halsketting ter waarde van €399 winnen!

De ketting en de horloges zijn chic en toch stoer, stijlvol en vrouwelijk, precies dat wat veel vrouwen willen uitstralen. Luxe materialen met hele fijne details (het blijven toch de kleine dingen die het doen) die makkelijk te combineren zijn en zorgen voor een heel eigen, uniek en uitgesproken design wat heel kenmerkend is voor Escada. Wauw!

De ketting! Zie jij hem al om je hals schitteren? We hebben hem even mogen vasthouden en hij vóelt alleen al heerlijk. Hoe je hem kunt winnen?
Heel makkelijk: het enige wat je hoeft te doen is het winactie-formulier invullen en de Facebookpagina van Escada liken. Kind kan de was doen.

Die ketting kun je dus winnen, maar we kunnen ons maar al te goed voorstellen dat je er ook nieuwsgierig naar bent waar de horloges verkrijgbaar zijn. Die zijn online verkrijgbaar op Bensontrade.nl en verkrijgbaar bij de winkels Juweliershop in Haarlem: Generaal Cronjéstraat 83 en Las van Bennekomen in Bussum: Nassaulaan 38.