Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

WTF journaal van 9 december

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: vader en zoon stelen voor 41.000 dollar aan kippenvleugeltjes bij hun werk, man heeft vier (!) benen en nieuwe rare trend in Japan.

Vader en zoon stelen belachelijk veel kippenvleugeltjes om door te verkopen op de zwarte markt

Paul (56) en Joshua Rojek (33) stelen al sinds februari 2015 chicken wings van het restaurant waar ze beide werken in New York. Het duo bestelde eerst een groot order aan kippetjes en haalden dan later hun bestelling op om het dan te verkopen op de zwarte markt. Vader en zoon worden veroordeeld voor groot diefstal en het vervalsen van de administratie.

Indiaase man heeft vier (!) benen

De 20-jarige Arun Rajput, geboren in het dorpje Farrukhbad, heeft sinds zijn geboorte vier benen. Door de dorpsgenoten wordt hij gezien als de duivel en hij is verschoppeling geworden. Er wordt ook gedacht dat zijn twee extra benen komen door een tweeling parasiet. Doordat de familie van Arun niet veel geld heeft, kunnen ze de operatie niet betalen om de benen te laten verwijderen. Iets wat de jongen erg graag wilt, omdat hij leraar wil worden en nu afgezonderd van iedereen leeft.

Nieuwe Japanse trend: rijstbalbaby's

Dat Japanners soms een beetje raar zijn, dat wisten we al, maar deze trend is echt bizar. Via Twitter en Instagram worden foto's gedeeld van baby's waarbij hun gezichtjes helemaal rond worden gedrukt. De arme kindertjes! De bedoeling is dan dat de gezichten lijken op rijstballetjes. De bizarre trend is begonnen door de komedian Masahiro Ehara uit Tokyo. Juist. Japanners dus.

Bron bron bron bron bron