Belieb it or not: Mr. Bieber landt weer op Nederlandse bodem

Vrije tijd door Nicole

We hebben lang moeten wachten maar het is nu eindelijk zo ver (trommelgeroffel): Justin Bieber komt na 3 jaar weer naar Nederland (whoehoee!). Mr. Bieber komt namelijk volgend jaar Europa onveilig maken tijdens zijn Purpose World Tour. Daarbij neemt hij op 8 oktober 2016 een tussenstop in Nederland en geeft hij een concert in de Gelredome in Arnhem (YES!). Dit wil je toch niet missen.

via GIPHY

Jij bent ongetwijfeld ook besmet geraakt met het Belieber virus want we kunnen er nou eenmaal niet omheen. Justin zijn muziek is gewoon hartstikke vet. Of je nou een gillende puber, stoere man of swingende veertiger bent, het mag. Je hoeft je er echt niet voor te schamen als je jezelf erop betrapt dat je flink met je heupjes staat te swingen op één van Justins lekkere nummertjes.

via GIPHY

Maar nu werkelijk iedereen fan is, zijn wij wel benieuwd wat voor publiek er naar zijn concert komt. Zouden de stoere guys tussen de hysterische meisjes staan? En zouden er veel moeders met korte pittige kapsels met hun armen in de lucht ‘What do you mean’ staan mee te zingen? We zien het al helemaal voor ons :-).

via GIPHY

via GIPHY

Op donderdag 17 december zijn we één met onze computerschermen want dan start om 10 uur de kaartverkoop. En dit mag je natuurlijk niet missen. Hoe duur de kaartjes zijn, geen idee… Maar luister naar Justins woorden: ‘love yourself' en gun jezelf deze onvergetelijke avond.

Bron