WTF journaal van dinsdag 8 december

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: 91-jarige vrouw overlijdt na seks met haar 49-jarige buurman, man eet iedere dag 3 kilo stenen en een levende vis in verpakking.


91-jarige vrouw overlijdt na seks met haar 49-jarige buurman

Een 91-jarige vrouw uit Portugal werd half naakt en dood in haar woning aangetroffen nadat ze seks had gehad met een onbekend persoon. De dader van dit gruwelijke misdrijf bleek niet ver weg te zijn. Via een DNA-test kwamen onderzoekers er achter dat de spermasporen (die gevonden waren in de woning van de vrouw) van haar eigen buurman bleken te zijn. De 42 jaar jongere buurman, een getrouwde vader van twee werd hiervoor gearresteerd. Hij heeft alleen niet lang gezeten want hij werd al vrij snel op borgsom vrijgelaten. Uit autopsie bleek dat de vrouw, blijkbaar na een uit de hand gelopen seksspel, is gestikt. De vrouw bleek nog zeer actief te zijn voor haar leeftijd, maar kwam helaas op deze tragische wijze om het leven.

Man eet iedere dag 3 kilo stenen
Je hebt eetstoornissen waarbij je niets of juist te veel eet, maar dit is wel een hele rare eetstoornis. Deze man is namelijk al vanaf zijn 10e levensjaar verslaafd aan het eten van stenen en modder(wtf!). Hoewel familie en vrienden de man blijven afraden om stenen te eten, kan hij er niet mee stoppen. Ook al geef je hem kip hij verkiest niets boven een overheerlijke steen.

Dus mocht je deze maand nou echt al je geld er doorheen hebben gejaagd en geen geld meer hebben voor een warme hap, dan kun je altijd nog een 'lekkere' steen als maaltijd eten. Ook goed voor de lijn :-).

Levende vis in verpakking
Denkt je een lekker visje te kopen kom je dit tegen. Ondanks dat deze vis in stukken gesneden in de verpakking ligt, lijkt hij maar niet naar de hemel te willen gaan. Nee hoor het hartje van deze onsterfelijke vis blijft gewoon kloppen. Dit vinden we toch wel heel bizar.

Bron, bron, bron