Vakantiegangers die jouw leven een regelrechte hel maken

Reizen door Nicole

Heb je het vast weleens gehad. Je denkt heerlijk relaxt op vakantie te gaan en hebt hier al maanden naar uitgekeken. Eindelijk heb je genoeg geld gespaard om er een even heerlijk tussenuit te gaan. Je overbeladen tas staat al een week klaar en je hebt ieder uur afgeteld tot het eindelijk zover zou zijn. Lekker een weekje naar de zon. Geen kou en vooral geen stress. Het is nu even helemaal you time. Sommige mensen zeggen wel eens: "Je vakantie begint zodra je het vliegtuig instapt". Nou niet dus. Vakantiegangers kunnen jouw reis een regelrechte hel maken.


Je zit lekker een film te kijken, maar ziet het al aankomen. Je buurman begint te knikkebollen. In je ooghoek zie je zijn hoofd al steeds meer jouw kant op komen. Het zal toch niet... Te laat.


Passagiers die het even goed op een zuipen zetten en je vervolgens strontlazarus blijven lastigvallen.


Zo lief, zo'n pasgeboren baby. Tot het de HELE vlucht blijft krijsen.


Iemand die je beste vriend wil worden, selfies met je wil maken en werkelijk de he-le vlucht tegen je aan blijft praten.


Er is niets erger dan asociale mensen. Je komt terug van een toiletbezoek en je buurman heeft zijn benen op jouw stoel gelegd. En om het nog erger te maken is hij ondertussen ook nog eens in slaap gevallen #frustrations.


Zitten naast een klef stelletje is niet bepaald fijn. Door dat kleffe gezoen kun je je niet eens op je film concentreren. Fijn dat jullie gelukkig zijn, maar doe dat lekker in de slaapkamer.


Je slaapt nooit echt lekker in een vliegtuig, maar iemand die naast je in de meest rare posities een comfortabele slaappositie probeert te vinden is gewoon vervelend. Een elleboog in je gezicht, een schop tegen je knie. Accepteer gewoon dat slapen onmogelijk is dus blijf gewoon normaal zitten a.u.b.


Je bent kapot van je reis en je wil graag een poging doen om te slapen. Ben je eindelijk in slaap gevallen, word je wakker gemaakt door het gesnurk van je buurman. Helaas is slapen naast een elektrische kettingzaag gewoon hopeloos.

Je vakantie begint dus helaas niet als je in het vliegtuig zit, maar gewoon als je op de bestemming bent aangekomen.

bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron