WTF journaal van woensdag 2 december

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: vrouw wordt ontslagen omdat ze te sexy foto's online heeft staan, nieuwe drug zorgt ervoor dat je 120 jaar kan worden en vreselijke mensen delen kaartjes uit in de metro die dikke mensen zich diep laten schamen.

Russische vrouw wordt ontslagen vanwege sexy promotiefoto's voor haar DJ-carrière

De Russische Eleonora Verbitskaya werkte als bureaucraat, maar ze kreeg een briefje op haar bureau van haar baas dat ze ontslagen was. De reden voor haar ontslag was dat de foto's die online stonden als promotiemateriaal voor Eleonara haar DJ kunsten niet door de beugel konden volgens het bedrijf waar ze werkte. Begrijpelijk? Of niet...?

Nieuwe drug kan je levensverwachting naar 120 opkrikken

Hoe bizar is dit? Wetenschappers zijn bezig om een drug te ontwikkelen die je levensverwachting heel wat omhoog gooit. Het is al getest op dieren en daar bleek inderdaad dat ze ouder werden dan de gemiddelde levensverwachting. De onderzoekers zijn nu bezig om het middel te testen op mensen. Ze hopen dat iemand van 70 jaar oud zich even fit gaat voelen als iemand van 50. Wij op de redactie zijn er nog niet over uit of wij wel of niet de 120 jaar willen aantikken. Hoe zit dat met jou?

'Overweight haters' delen kaartjes uit in de Londense metro aan 'te dikke' mensen

Dit slaat helemaal nergens op. Een groep genaamd 'Overweight haters' delen kaartjes uit aan vrouwen die in hun ogen te dik zijn. Hun bedoeling is om vrouwen onzelfverzekerd over hun lichamen te laten voelen. Belachelijk! De politie is de groep aan het onderzoeken.

Bron bron bron bron bron bron