WTF journaal van vrijdag 20 november

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een tentamen maken tijdens het bevallen, een levensgevaarlijk telefoonhoesje en een kroeg vol met katten.


Vrouw maakt tentamen tijdens het bevallen

Waar zou jij aan denken als je op het punt staat om te bevallen? Waarschijnlijk niet aan dat ene tentamen dat je nog moet maken. Terwijl de meeste mensen aan het puffen zijn, maakt de 21-jarige mommy to be Tommitrise Collins uit Amerika haar tentamen psychologie. Ze wilde per se die dag haar tentamen maken, zodat ze daarna lekker van haar pasgeboren spruit kon genieten. And she did it! Deze leergierige dame wist het tentamen in 1,5 uur af te krijgen en in 20 uur te bevallen van een gezonde baby.

En het tentamen? Die heeft ze gewoon gehaald. Hier kunnen luie studenten een voorbeeld aan nemen. ;-)

Levensgevaarlijk telefoonhoesje
Je hebt ze vast wel een keer voorbij zien komen. Van die glitterhoesjes waarbij de glitters net als zo’n “sneeuwbol” met je mee bewegen. Super vet! Maar helaas had Erin Nelson uit New Zeeland een iets minder “vette” ervaring met haar sparkly hoesje. In het hoesje van Erin was namelijk een kleine barst gekomen. Ze ging slapen en werd de volgende ochtend wakker met een kapotte telefoon en een tweedegraads brandwond (OUCH). Blijkbaar zaten er chemicaliën in het hoesje die ernstige brandwonden veroorzaakte.

Prachtig zo’n glitterhoesje, zolang je hem maar niet laat vallen…

Engelse pub wordt een hit door 15 katten
Een kroeg in het Engelse Bristol heeft wel hele bijzondere gasten. Je kunt ze aaien, geven kopjes en houden van melk. We hebben het natuurlijk over katten(!!!). Deze kroeg in Bristol is namelijk het onderkomen van 15 lieve en fluffy katten. En wat vinden de bezoekers van dit harige gezelschap? Ze zijn er dol op! De kroegeigenaar had eerder 24 katten, maar dit werd te veel. 15 katten waren genoeg om de kroeg tot een groot succes te maken. Mensen komen speciaal langs om even lekker te knuffelen met hun lievelingspluizenbolletje.

Drinken en knuffelen met katten. Hier moeten we heen!

Bron, bron, bron, bron, bron, bron