Je kunt nu ballen opgeven voor een schoonheidswedstrijd

Vrije tijd door Renée

De wereld lijkt steeds gekker te worden. Onlangs is er iemand met een award voor mooiste vagina naar huis gegaan. Bovendien mocht ze mooi met d'r poes op de foto om te laten zien hoe mooi haar vagina wel niet is én zodat ze er een 3D seksspeeltje van konden maken. Allemaal leuk en aardig, maar de bedenker van die competitie komt nu met iets nieuws. Mannen kunnen zich namelijk opgeven voor een zogenaamde ballen schoonheidswedstrijd. Nuts als je het ons vraagt.

Allereerst, willen ze van de ballen dan ook een 3D seksspeeltje maken?! Brian Sloan, de bedenker, zegt dat dit niet gebeurt. Hoe dan ook, Brian vond dat de mannen niet achter mochten blijven na de poezenwedstrijd. Toch pakt hij het net iets anders aan, want in plaats van de mooiste penis te kiezen - waar je wel een kek seksspeeltje van maakt - is hij op zoek naar de mooiste ballen op deze aardbol. Vond 'ie iets minder seksueel. Hij geeft toe dat het niet een alledaagse schoonheidswedstrijd is, maar dat hij wel heel serieus is en het verschil tussen ballen wil laten zien. De winnaar krijgt mooi ruim €4600 mee naar huis, dus dat is voor sommige mannen vast reden genoeg om mee te doen.


PS: ken je iemand die wil meedoen? De wedstrijd gaat puur om de ballen, dus hoe groot de penis is boeit niet volgens de jury. Wij kunnen niet wachten totdat de winnaar bekend is...

Bron
Beeld: Thinkstock