WTF journaal van vrijdag 6 november

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: mensen gaan massaal aan de oogbol tatoeages, vermiste jongen is na 13 (!) jaar gevonden en 85-jarige vrouw versnippert een miljoen voor haar dood. ZONDE!


Oogbol tattoos zijn de nieuwste rage

Maak je op voor de nieuwste trend op het gebied van tatoeages: mensen laten massaal hun oogbol versieren. Alhoewel, massaal... ;-) Kijk, dat mensen graag willen experimenteren moeten ze zelf weten, maar een TATTOO op je OOGBOL? Dat is zeker weer eens iets anders. Voor velen is het een manier om anders te zijn en tja, dat lukt absoluut. Een artist in de Verenigde Staten besloot om hiermee te experimenteren. Een paar mensen offerden zich op voor het experiment en niet veel later werden ze voorzien van rode en zelfs blauwe ogen. Een beetje creepy, stiekem ook wel cool, maar zeker niet iets wat de gemiddelde persoon gaat uitproberen. Interessant is het wel.


Vermiste jongen duikt ineens op na 13 jaar

Als iemand 13 jaar lang vermist is ga je er misschien wel vanuit dat diegene is overleden. Julian Hernandez werd in Amerika door zijn vader meegenomen en wat blijkt? Hij leeft al 13 jaar onder een valse naam die zijn vader bedacht! In 2002 werd Julian door zijn moeder als vermist opgegeven maar helaas kwam haar zoon nooit meer thuis. Inmiddels heeft de jongen de leeftijd bereikt dat hij zich wil inschrijven op hogere scholen en toen ging het balletje ineens rollen. Er was iets mis met zijn burgerservicenummer waardoor ze erachter kwamen dat hij als vermist was opgegeven. Je begrijpt vast wel dat zijn vader hier niet mee wegkomt...


85-jarige vrouw versnippert een miljoen als ze op sterven ligt

Als je 85 jaar bent en je weet dat je je laatste adem binnenkort uitademt ben je wel heel zuur als je vervolgens een miljoen gaat versnipperen op je sterfbed. Een Oostenrijkse vrouw deed het in ieder geval wel. Misschien wilde ze dit enorme geldbedrag niet aan anderen achterlaten? Ze versnipperde namelijk honderden briefjes van 100 en 500 euro zodat er niets van haar fortuin overbleef. Ze had het in ieder geval niet hoeven doen, want beschadigd geld kan volgens de bank gewoon hersteld worden. Nog lulliger. ;-)

Bron, bron, bron en bron