Gepest meisje met bizar lange benen heeft zo haar geluk gevonden

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Maak kennis met Holly Burt en haar ontzettend lange benen. Holly is 1,95 lang en daarvan is wel 1,26 meter been! Nu gooit ze letterlijk hoge ogen met haar lengte, maar dat was vroeger wel anders. Op de middelbare school was ze de langste van de klas en ook al groter dan haar leraren. Door haar opvallende verschijning werd ze vroeger gepest. Ze noemden haar ‘boom’ en ‘die giraffe’.

Haar leven veranderde toen ze op 18-jarige leeftijd van Florida naar New York verhuisde. Daar kwam ze erachter dat mensen, en vooral ook mannen, haar eindeloos lange benen geweldig vinden. “In New York gaat het daten heel goed! Hier zitten genoeg kerels die zo'n lange benen graag zien. En als ik dan nog eens hoge hakken aandoe, valt hun mond letterlijk open. Mijn gouden regel: mijn vriend moet minstens 1,90 meter groot zijn, gelukkig lopen er zo in New York een heleboel rond."

Gelukkig hebben we in Nederland de langste mannen van de wereld, dus valt er voor onze lange dames genoeg te kiezen! Maar mocht je extra waardering willen voor je lange stelten: boek een tripje New York!Bron, bron, bron, bron