WTF Journaal van woensdag 14 oktober

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momenten van vandaag hebben we te danken aan de Finse politie die jaagt op goedkope pizza's, een viertal dat voor rechter speelt om een pedofiel te kunnen vermoorden en Doug Smode, die zichzelf laat ophangen aan zijn gezicht.



Finse pizzabakkers moeten oppassen voor de politie. Want het schijnt zo te zijn dat de politieagenten uit Finland jagen op pizzabakkers die té goedkope pizza's bakken. Een pizza goedkoper dan €6,50 maakt de bakker een mogelijke verdachte van witwasserij. Alleen als de pizza's in de aanbieding zijn zouden ze onder dit bedrag uit kunnen komen, maar anders kan het zo zijn dat de Finse politie op de stoep van je bakkerijtje staat. Via social media vraagt de politie aandacht voor de goedkope pizza's om zo te voorkomen dat restaurants geld kunnen witwassen met het "verkopen" van deze pizza's.



Een viertal uit Engeland zouden Terry Oldham hebben vermoord omdat zij vonden dat deze man gestraft moest worden voor zijn daden. De pedofiel werd in 1987 veroordeeld omdat hij een 14-jarig meisje zou hebben misbruikt. Mallen (24), Casterton (43), Quinn (23) en Rosevear (33) zijn volgens de rechtbank schuldig voor de moord op de pedofiel. Nadat het viertal via openbare gegevens erachter kwamen dat Oldham in hun buurt woonde en zo'n misdaad had begaan besloten zij dat het tijd was voor wraak. De 3 mannen en 1 vrouw vielen zijn huis binnen en bleven daar vijf dagen hangen tot de man dood was. Voor zijn dood hebben hem onder andere poep gevoerd (WTF?!) en over hem heen geplast. Ook hebben ze hem inwendig met een bezemsteel bewerkt, tot orgaanbloedingen aan toe. Doordat het lijk van Oldham erg was toegetakeld werd een moordonderzoek gestart waar deze gegevens uit naar voren kwamen, bizar toch? Het viertal staat nu voor de rechter, maar pleiten onschuldig te zijn. De uitspraak zal binnen enkele weken volgen.



Kennen jullie het begrip lichaamsmodificatie? Er zijn namelijk mensen die het een prettig idee vinden om hun omgeving te shockeren door zichzelf op te laten hangen aan bepaalde lichaamsdelen. Doug Smode nam dit wel erg letterlijk en heeft zich laten ophangen aan zijn gezicht! OMG! Oftewel: een kraan waar haken aan hangen die door de huid van je gezicht gaan om je vervolgens op te tillen. Modificatie tot de max! Deze man is echt knettergek. P.S. Video is niet voor watjes.

Bron, bron bron, bron, bron