WTF journaal van dinsdag 6 oktober

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: smerige poep door de zwarte Burger King burger, man zonder penis wil een penis maken uit zijn arm en leraar uit Limburg appt dick pic naar leerlingen.


Burger King's zwarte Halloween hamburger geeft je vieze poep
Wil je lekker aan de racechinees of heb je behoefte aan ranzige kak? Dan moet je zeker op 31 oktober naar de UK afreizen om de zwarte Halloween whopper te halen bij Burger King. Vrouwen.nl schreef al eerder over de comeback van de zwarte burger, maar blijkbaar doet het niet veel goed voor je darmflora. In Amerika is de whopper al te koop en er zijn al veel klanten teruggekomen met de klacht dat ze last hebben van groene poep. We willen niet weten hoe dat ruikt.


De man zonder penis wil een derde arm
Mocht je het nog nooit gehoord hebben: er loopt een man op de wereld rond zonder penis. Hij kwam onlangs in het nieuws omdat hij opschepte dat hij seks had met meer dan 100 vrouwen - hoe dan, vragen wij ons af - en nu hoopt hij dat er een dokter is die voor hem een penis kan maken met huid en spieren uit zijn arm. Succes daarmee. Maar eerlijk, we gunnen iedere man een penis dus hopelijk is er een dokter gek (en technisch goed) genoeg om dit voor elkaar te krijgen.


Limburgse leraar appt dick pic naar leerlingen
Hoe vaak willen mensen nog de fout in gaan door dick pics naar de verkeerde persoon te sturen? Dit keer overkwam het een leraar uit Limburg die zijn piemel per ongeluk naar leerlingen stuurde in plaats van zijn vriendin. Niet alleen is het mega gênant, hij moet ook iedereen op school onder ogen komen. Hij is namelijk niet ontslagen. Lullig.


Bron, bron, bron