WTF journaal van donderdag 1 oktober

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: de pizza buidel is de nieuwste trend, een vrouw verwarde isolatieschuim voor haarmousse en een andere vrouw stuurt een naaktfoto via Snapchat. Naar haar baas.


De pizza buidel is de nieuwste rage
Speciaal voor alle luie mensen in de wereld is er een nieuwe trend aan het oprukken: de pizza pouch oftewel pizza buidel. Dit plastic tasje is ideaal voor de hipsters die in de zomer alle Amsterdamse festivals afgaan en vervolgens €6 betalen voor een pizzapunt. Vergeet de shirts met bloemenprints en ronde zonnebrillen, dit is wat je volgend jaar overal gaat zien. Bovendien verspil je geen kruimel van je pizza die je met je zuurverdiende centen hebt gekocht, want dat zou natuurlijk zonde zijn. Op de site Stupidiotic scoor je 'm voor 8 dollar.


Vrouw verwart isolatieschuim voor haarmousse
Als je het al dom vindt om scheerschuim in je haar te doen in plaats van mousse moet je opletten wat deze vrouw heeft gedaan. Zij dacht dat isolatieschuim voor het huis ook prima als haarproduct te gebruiken was, maar niets bleek minder waar. Aan haar gezicht kun je al aflezen dat ze helemaal geen zin heeft om een viral op internet te worden, maar dat werd ze uiteraard wel. Mensen delen massaal dit plaatje van haar PU-schuim kapsel en Vrouwen.nl vindt 'm zo grappig dat wij het ook MOETEN delen. Maar natuurlijk is deze situatie wel heel sneu voor het vrouwtje. Hoeveel potten haarmaskers zou ze nodig hebben om haar lokken in goede staat te krijgen?


Vrouw stuurt naaktfoto via Snapchat naar haar baas én hij reageert
Ohhhh, we hebben het zo met deze anonieme vrouw te doen. Ze dacht het weekend van haar vriend goed af te sluiten door een kiekje van haar borst via Snapchat te sturen. Nu moeten we natuurlijk niet heilig doen en zeggen dat vrouwen dat nooit eerder hebben gedaan, maar wat deze vrouw vervolgens doet slaat alles. Ze stuurde het naar haar baas met de tekst 'What you are missing this weekend'. Maar het wordt erger: haar baas reageerde. Er kwam geen dick pic - dan zou ze nog meer door de grond zakken - maar een waarschuwing dat ze moest opletten omdat hij haar baas is. Wij kunnen zo drie mensen bedenken wie dat ook zou overkomen...

Bron, bron, bron