WTF journaal van vrijdag 18 september

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: de ov-chipkaart verdwijnt langzaamaan, dé dildo waarvan je Star Wars liefhebbende vriend blij wordt en laat nu de getatoeëerde huid van een dode inlijsten.


Het einde van de ov-chipkaart is nabij?!
Jeetje, zijn we er net aan gewend dat we overal moeten in- en uitchecken, is het einde van de ov-chipkaart al in zicht. Vervoerders willen namelijk overstappen op contactloos betalen met je bankpas of smartphone. Ze beloven wel dat de ov-chipkaart blijft bestaan, dus dat is perfect voor de mensen die niet houden van veranderingen. ;-) Binnenkort gaan de vervoerder beginnen met proeven om te zien of deze manier van betalen werkt.


Deze Star Wars dildo kun je zelf bouwen
Houd je vriend van Star Wars? Dan kan hij hier vast smakelijk om lachen. Je kunt namelijk je eigen lightsaber speeltje maken. Met een stanleymes moet je een gat maken zodat je daar een LED lichtje in kunt doen en vervolgens moet je de dildo op het handvat van het speeltje zetten. Check hier even hoe het werkt. May the force be with you!


Vanaf nu kun je de getatoeëerde huid van een dode inlijsten
As van een overleden persoon is zo 2014. Tegenwoordig is er iets nieuws om een dode dichtbij je te houden en dat is in de vorm van getatoeëerde huid inlijsten. Klinkt best bizar en dat is het ook. Je moet namelijk eerst lid worden van de organisatie die dit regelt. Dat kost je 115 dollar (100 euro) waarna je ieder jaar 60 dollar (omgerekend 52 euro) aan lidmaatschap betaalt. Na je dood worden de tatoeages verwijderd, behandeld en ingelijst. Bovendien krijgen nabestaanden 2000 dollar (dat is 1750 euro) aan premie. What?!

Bron, bron, bron