WTF journaal van dinsdag 15 september

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: een portret van Donald Trump van menstruatiebloed; een vrouw waarbij haar leven niet over rozen gaat omdat ze zichzelf ZO knap vindt, maar het internet denkt daar anders over, en een vrouw die zo selfieverslaafd is dat ze geen vriend kan krijgen.


Portret van Donald Trump van menstruatiebloed
Gatsiedakkie! Sarah Levy haalde het in haar hoofd om een portret van Donald Trump te maken met haar eigen menstruatiebloed. Echt een te smerig idee, maar heel eerlijk: hij lijkt wel. Ze postte een foto van het resultaat op haar Twitteraccount met de teskts "Wherever" Blood on matte board by @levysarahm If I can sell it, the money goes to an immigrants' rights org!!. Wow, heftig!


Felicia Czochanaski vindt zichzelf wel heel knap
Felicia Czochanaski (is niet de persoon van de foto) schreef voor Cosmopolitan een artikel dat het nog helemaal niet zo makkelijk en leuk is om beeldschoon te zijn. Ze omschrijft de lasten waar ze dagelijks mee te maken heeft omdat ze zo oogverblindend mooi (KOTS) is. Ze vindt het vooral jammer dat mensen alleen maar haar prachtige uiterlijk zien, en dat ze daardoor niet doorhebben hoe leuk en intelligent ze wel niet is. Maar ze doet er ook niet heel veel aan om zichzelf lelijk neer te zetten. Bekijk de foto's hier en oordeel zelf of ze gelijk heeft. Het internet vond in ieder geval van niet en slaat terug met pijnlijke tweets als "Felicia Czochanski says she suffers because she's so pretty. That's my problem too. She can borrow a bag if she wants.", "Felicia Czochanski article that made it to cosmo was one of the most narcissistic pieces of writing I have ever read." en "If it makes her feel any better, Felicia Czochanski'z only about a 6." Dat is nog eens smullen.


Kan geen vriend krijgen door selfieverslaving.
De 23-jarige Charlotte Michaels is nog zo'n door zichzelf geobsedeerd kind. We lazen op Girlscene.nl dat ze verslaafd is aan selfies. Zelf zegt ze dit over haar verslaving in combinatie met dates: "Ik heb gedate, maar na een paar weken hebben zij (de mannen) door dat het nemen van selfies geen fase is. Dan kappen ze het af. Maar mijn selfies komen op de eerste plek en als mannen daar niet mee om kunnen gaan is dat hun probleem. Er is geen ruimte in mijn leven voor selfies én mannen." Wtf?


Bron, bron