Beauty / Gezicht
Gezicht

10 dingen die je nog niet wist over plastische chirurgie

Voor de een is het een ver van je bed show, voor de ander is het een serieuze overweging: plastische chirurgie. Of je nu voorstander of tegenstander bent, er zijn een hoop dingen die je nog niet wist over plastische chirurgie.

Wist jij bijvoorbeeld dat…

1. je na een schaamlipcorrectie meteen naar huis mag?
2. maar dat je twee weken niet mag sporten en vrijen ook niet echt een pretje is?


3. Altijd al gedroomd van een Thigh gap? In Medisch Centrum Amstelveen kun je een heuse dijbeenlift ondergaan. Hierbij wordt de slappe huid gelift tot je dijbeen er weer strak bij staat.
4. Wist je dat borstimplantaten in principe niet vervangen hoeven te worden na een aantal jaar?
5. Wist je dat je je oksels niet mag scheren voor een borstoperatie? Voelt wellicht wat oncharmant om met een oerwoud onder je armen op de behandeltafel te gaan liggen, maar de chirurg wil open wondjes voorkomen.6. Wist je dat je daadwerkelijk overtollig vet ergens uit je lichaam kunt laten halen en dit in je borsten of billen kunt laten inspuiten? Dit heet een Lipofilling. Het voordeel is dat je geen littekens hebt van een operatie én dat het stofje (je eigen vet) niet door je lichaam afgestoten wordt. Wél grote borsten, maar geen siliconen prothesen in je lijf. Super chill! Wij dachten dat dit een fabeltje was, maar nee hoor: bij Medisch Centrum Amstelveen kun je gewoon terecht voor zo’n behandeling.7. Wist je dat je de dag na een borstoperatie meteen weer mag douchen? Je zou denken dat dit niet kan met de wondjes die je hebt, maar niets is minder waar.
8. Wist je dat je na een borstvergroting gewoon borstvoeding kunt geven?
9. Wist je dat mensen met overgewicht niet in aanmerking komen voor liposuctie? Het is geen methode om at te vallen. Je ontkomt dus niet aan sporten en gezonde voeding, als je liever slank wilt zijn.
10. Wist je dat een buikwandcorrectie in een dagbehandeling kan? 's Avonds weer lekker naar huis!

Medisch Centrum Amstelveen is een nieuw, kleinschalig opgezet ziekenhuis dat naast orthopedie, pijnbestrijding, algemene chirurgie en flebologien ook plastische chirurgie aanbiedt. In de vriendelijke, huiselijke sfeer kun je terecht voor verschillende plastische behandelingen. Ben je niet helemaal happy in je lichaam, dan kán plastische chirurgie een uitkomst voor je zijn. Maar laten we voorop stellen dat iedereen mooi is, zoals je bent.

- dit is een advertorial - ??

bron