WTF Journaal van dinsdag 8 september

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: een man (MAN!) die op Kim Kardashian lijkt, een man die is opgepakt omdat hij een selfie met zijn dode vriendin op internet postte en in Napels kwamen hagelstenen naar beneden die zo groot zijn als voetballen.


Man lijkt op Kim Kardashian
De man in de video, we herhalen: de man, lijkt sprekend op Kim Kardashian. Zelfs zijn achterwerk heeft veel veergelijkenissen. Daar heeft hij ongetwijfeld de nodige doekoes in gestopt.


Selfie met dode vriendin
Een Chinese man postte een selfie van zichzelf met het lijk van zijn vriendin met het onderschrift: "Alsjeblieft, vergeef me mijn egoïstische liefde". Waaruit de politie opmaakt dat de man de moord wel eens zelf zou kunnen hebben gepleegd. Vandaar dat hij is opgepakt. Wtf?


Mega grote hagel in Napels
De hagel in Napels was afgelopen week zo groot dat ze gaten in auto's sloegen. In zo'n hagelbui moet je niet loslopen. Dat wil je niet.


Bron, bron, bron