Wiet zorgt ervoor dat 6-jarig meisje kan lopen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Dat wiet gezondheidsvoordelen heeft is al langer bekend, maar tegenwoordig komen we steeds meer situaties en verhalen tegen waaruit blijkt dat wiet echt genezend kan werken. Ook dit verhaal is een prachtig voorbeeld.

De 6-jarige Bella Chinonis uit Michigan, Amerika lijdt aan de zeldzame ziekte '1p36 Deletion Syndrome'. Deze ziekte kan zorgen voor erge symptomen zoals ontwikkelingsstoornissen en chronische aanvallen. De nog maar 6 jaar oude Bella heeft daarnaast nog meer gezondheidsproblemen, waaronder gaten in haar hart en een nierafwijking waardoor zij niet kan lopen.

Bella is nu een van de 150 kinderen in de staat Michigan die legaal wiet mag gebruiken voor medische redenen. Dat is natuurlijk niet in de vorm van een joint, maar cannabisolie. Moeder Ida ziet dat Bella na het gebruik van cannabisolie ontzettend vooruit gaat en haar gezondheid steeds beter wordt. De kleine Bella krijgt nu iedere dag drie keer een dosis cannabisolie en kan daardoor sinds kort lopen! Het is duidelijk dat dit natuurlijke medicijn haar onwijs goed doet. Een mooi voorbeeld van hoe een natuurlijk medicijn als cannabis/marijuana kan genezen.

Bron