7 Gekke feiten over seks en liefde

Vrije tijd door Renée

Kijk, dat mensen seks hebben is geen nieuws. Toch zijn er heel wat feiten over seks en liefde in het algemeen op te sommen en omdat Vrouwen.nl de beroerdste niet is zetten we 7 gekke feiten voor je op een rij. Heb je mooi weer wat te bespreken aan tafel vanavond. ;-)


1. Romcoms kijken is goed voor je relatie. Beter nog, het kan je relatie sterker maken. Het belangrijkste is dat je goed met je partner kunt praten en daar draaien de films om.
2. Je brein kan het aantal sekspartners beïnvloeden. De mensen met de hersenen die het meest actief waren tijdens het kijken naar seksuele afbeeldingen hebben vaak meer bedpartners.


3. Een lagere cholesterolgehalte boost je prestaties tussen de lakens. Dit geldt vooral voor mannen.
4. Een lage bloedsuikerspiegel kan huwelijksproblemen veroorzaken. Dit is regelmatig de oorzaak van ruzies en agressie bij een koppel.


5. De meeste (gezonde) Amerikanen hebben een SOA. Say what?!
6. Bescheiden zijn is goed voor je liefdesleven. Door je minder pretentieus op te stellen vergroot je de kans op een geslaagde date.
7. Een roadtrip is een goede boost voor je relatie. Samen een nieuw avontuur aangaan zorgt ervoor dat je meer naar elkaar toetrekt. Lees er hier meer over!

Bron, bron, bron, bron