WTF journaal van 12 augustus

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Wat speelt er allemaal vandaag? Een vrouw die niet alleen haar eigen kind, maar ook dat van haar vriendin borstvoeding geeft. Een vrouw die de politie belt omdat ze denkt dat er iemand in elkaar geslagen is; blijken het twee seksende egels te zijn. En een man die een echt oor heeft laten groeien op zijn arm en die dat oor nu wil verbinden met wifi.

Een moeder uit Pensylvenia postte een foto waarop te zien is dat ze zowel haar eigen zoontje (links, 16 maanden oud) als het vriendje van haar zoontje (18 maanden oud) borstvoeding geeft. Op Facebook kwamen veel reacties die uiteen liepen van ‘mooi en natuurlijk’ tot ‘wtf’. De moeder zegt dat het vriendje problemen heeft met flessenvoeding en dat dit een goede oplossing is. De moeder van het vriendje schijnt het overigens niet erg te vinden. Wat denken jullie?

Heb je je ooit afgevraagd welk geluid een egel maakt? Wij hebben ook geen idee, maar als ze opgewonden zijn en besluiten van bil te gaan, blijken de stekelige beestjes nogal heftige geluiden voort te brengen! Zo heftig dat een bewoonster van Schiedam dacht dat er iemand gewond was en dus belde ze de politie. Die vonden vervolgens de hijgende egeltjes in de bosjes. Opvallend detail: de vrouw had eerst haar buurman erbij gehaald en pas nadat het geluid 1,5 uur (!) aanhield de politie gebeld. Wat een uithoudingsvermogen hebben die egels…

De kunstenaar, Sterlac, heeft een oor van zijn eigen stamcellen laten groeien op zijn linker onderarm. Het duurde maar zes maanden voor de bloedvaten en huidtissue om zich te ontwikkelen. Alsof dat allemaal niet bizar genoeg is, is Sterlac van plan om een microfoontje met wifi te implementeren in het oor en zo altijd online en ‘hoorbaar’ te zijn voor anderen die vanuit zijn perspectief mee willen luisteren. Gaan we ook meegenieten van scheet- en snurkgeluiden?


Bron, bron, bron, bron