WTF Journaal van 7 augustus

Vrije tijd door Renée

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Zo werd vandaag bekend 4 miljoen Britten deze week dus nog geen water hebben gedronken, ouders terugkeren uit Disneyland Parijs met 12 kilo drugs en een vrouw een slechte reactie had op een Clarins product. Je wil niet weten hoe haar gezicht eruitzag...


Vier miljoen Britten dronken deze week nog geen water
Het is je bijna niet voor te stellen, maar er zijn dus ongeveer 4 miljoen (!) Britten die deze week nog geen flesje of glas water hebben gedronken. En nee, dat is niet omdat ze in protest zijn. 30% vindt namelijk dat ze caffeïne meer nodig hebben dan water, waardoor ze eerder een kop koffie of thee drinken. Wat misschien nog erger is, is dat er veel Britten denken dat andere drankjes zoals frisdrank beter zijn dan water...


Ouders keren terug uit Disney met 12 kilo drugs
Denk je als kind dat je ouders je meenemen naar Disneyland Parijs omdat je het zo graag wil, blijkt dat ze je willen meenemen om vervolgens nog eens 12 kilo drugs op te pikken. Lullig. Het stel kocht de drugs voor 200.000 euro om het vervolgens voor een klein miljoen door te verkopen. Nou, dat plan is gefaald. De ouders zitten nu in hechtenis.


Vrouw heeft slechte reactie op Clarins crème
Slecht nieuws voor Katie Byrne. Ze dacht een goede crème voor haar huid te kopen van Clarins, maar niets bleek minder waar. Ze gebruikte de crème op vakantie en al snel merkte ze dat haar gezicht ging opzwellen. Haar gezicht werd dik en mega rood waardoor ze op een tomaat leek. De dokter van het hotel moest haar helpen, maar dat betekende alsnog voor Katie dat ze de rest van de vakantie met een knalrood hoofd rondliep. Clarins onderzoekt de producten nu.

Bron, bron, bron, bron, bron