WTF journaal van 23 juli

Vrije tijd door Renée

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Zo was er vandaag in het nieuws dat IKEA kasten super gevaarlijk zijn als je kinderen hebt - tenzij je ze dood wenst, maar wie doet dat? -, Joel Burger en Ashley King getrouwd zijn en een inbreker zich drie dagen onder een bed (!) verstopte.


IKEA waarschuwt voor eigen gevaarlijke kasten
Mensen in de Verenigde Staten zijn gewaarschuwd. IKEA kasten uit de Malm-serie zijn namelijk helemaal niet zo veilig als ze niet aan de muur bevestigd zijn. Vorig jaar zijn er namelijk twee jonge kinderen overleden toen de kast over hen heen viel. Oei, dat is wel heel erg. Om problemen in de toekomst te voorkomen stuurt IKEA gratis bevestigingssetjes uit zodat de kasten niet meer omvallen.


Joel Burger en Ashley King zijn nu echt getrouwd
Je denkt misschien: wie zijn Joel Burger en Ashley King? Kijk, dat maakt niet zoveel uit. Wat wel uitmaakt is de bijzondere combinatie van hun achternamen... Burger-King, get it? Uiteraard kwam Burger King terug in hun grote dag, dat snap je wel. We hopen alleen niet dat er Whoppers op het menu stonden.


Gekke inbreker verstopt zich drie dagen onder een bed
Je bent al gek genoeg als je als inbreker zijnde je drie dagen onder een bed verstopt, maar je bent nog gekker als je betrapt wordt omdat je maar liefst vier telefoons aan het opladen bent. De inbreker ging het huis binnen toen de bewoner vuilnis naar buiten bracht, maar je begrijpt dat hij inmiddels is opgepakt en aangeklaagd voor inbraak en stelen van elektriciteit.

Bron, bron