WTF Journaal van 16 juli

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Zo werd vandaag bekend dat Chinezen massaal aan de facekini gaan, een vrouw in coma ligt door bilimplantaten en katten mishandeld worden met een Donald Trump kapsel.


Chinezen aan de facekini
Face watte? Facekini. Jep, het is hét ding in China om ervoor te zorgen dat je gezicht niet bruin wordt. Want bruin worden in China is pauper en alleen boerenvrouwen die de hele dag in de zon werken hebben dat. Daarom trekken mensen massaal een soort gare bivakmuts over hun hoofd om hun gezicht te beschermen. Zo kan het natuurlijk ook...


Vrouw in coma door ontplofte bilimplantaat tijdens het squatten
Dit is wel echt heel vervelend. Een Amerikaanse vrouw is in coma geraakt nadat haar bilimplantaten ontploften. De reden hiervoor? Ze was aan het squatten. Ai. Je begrijpt dat iedereen de knal kon horen in de sportschool waar ze was. Opvallend is dat ze zich vooral zorgen maakte om haar billen aangezien ze 'my ass is gone' schreeuwde. 'T is maar wat je belangrijk vindt.


Zielig: katten krijgen Donald Trump kapsel aangemeten
Als je iemand iets NIET gunt, dan is het een Donald Trump kapsel. Toch staat het Instagram account Trump Your Cat er vol mee. De armen katten worden allemaal voorzien van een Trump kuif en ze zien er niet uit alsof ze onder de indruk zijn. Zie je jouw buurkat hier al mee lopen?

Bron, bron, bron