WTF journaal van 13 juli

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Zo verscheen vandaag in het nieuws op internet dat een vrouw een jongetje uit een Efteling-attractie zou hebben geduwd, werd bekend gemaakt dat metalfans de gelukkigste mensen zijn en lazen we op de redactie het schokkende nieuws dat 'Drank en drugs' platina is.


Vrouw duwt jongetje uit Efteling-attractie
Ongelofelijk, maar waar. Of nee, toch niet. Vandaag verscheen online het nieuws dat een vrouw een jongetje uit een Efteling-attractie had geduwd, nadat het kind zich vervelend zou hebben gedragen. Bizar nieuws dat -zo bleek later- niet waar was: mevrouw had het verzonnen. Why?! Ach; het is komkommertijd. Hebben wij tenminste iets om over te schrijven... ;-)


Metalfans zijn het gelukkigst
Op metronieuws.nl lazen we vandaag dat metalfans onder muziekfans het gelukkigst zijn, bleek uit onderzoek. Een verrassende uitkomst, want dagenlang luisteren naar teksten als "Warriors from Hell's Domain, Will bring you to your Death, The flames of Hades burning strong, Your soul shall never rest" (Slayer - Hell Awaits) klinkt ons niet echt gezellig in de oren.



'Drank en drugs' platina plaat
De plaat van Lil' Kleine en Ronnie Flex, die onlangs al veel media-aandacht kreeg, is inmiddels platina. Wat betekent dat er 1 miljoen van zijn verkocht. Eén miljoen. Dat is véél. Bizar nieuws, toch?

Bron, bron, bron, bron, bron, bron.