Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Doe zoals Piper: verkoop je vieze ondergoed!

Niets is zo embarrassing als een vieze string die nog ergens in een hoekje ligt terwijl jij je lover meeneemt de slaapkamer in. Fuuuuuu, zou hij dat gezien hebben?! Getver.

Er zijn mannen die gedragen slipjes echter ontzettend opwindend vinden en die er zelfs geld voor betalen. De verkoop van gedragen ondergoed was al jaren een stiekeme business. Sinds het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black (OITNB) is zowel de vraag naar als het aanbod van vieze slipjes flink gestegen.

Voor de fetisjisten die kicken op gedragen ondergoed moet het laatste seizoen van OITNB een droom zijn geweest. In de serie komt hoofdpersoon Piper op het idee om een illegale business te gaan runnen vanuit de gevangenis waarbij gevangenen hun gedragen ondergoed verkopen. In de serie komt het geld met bakken tegelijk binnen omdat er zoveel vraag blijkt te zijn naar de vieze, stinkende broekjes van vrouwen.

Grappig genoeg floreert de business van gedragen ondergoed ook in the real world. Vrouwen dachten ‘wat Piper kan, kan ik ook!’. Google Trends laat zien dat de zoekterm "sell used panties" nog nooit zo vaak is gebruikt als na de première van het derde seizoen, juni dit jaar.

Je schijnt een broekje voor zo’n 20 dollar te kunnen verkopen. Bovendien kan de prijs verder oplopen afhankelijk van hoeveel dagen het ondergoed is gedragen en welke activiteiten de draagster allemaal heeft ondernomen (sporten, fietsen, uitgaan etc.). Zou jij zo geld willen verdienen??


Bron bron bron bron bron bron bron bron