WTF journaal van 29 juni

Vrije tijd door Renée

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Zo werd vandaag bekend dat Colorrun deelnemers er tegenwoordig als clowns bijlopen, Disney een eind maakt aan selfiesticks én hun dierenpoep brownies en Efteling een heel enge attractie opent...


Ophef om verf van Colorrun in Leeuwarden
Hé, leuk joh die trend waarbij mensen hun haren in de meest aparte kleuren verven. Maar om deelnemers van de Colorrun daar nu op te trakteren terwijl ze er niet om gevraagd hebben...? De organisatie van Colorrun in Leeuwarden heeft namelijk verf gebruikt wat nogal watervast blijkt te zijn. Nadat de eerste mensen probeerden om de kleuren uit hun haren te wassen stroomden de klachten al binnen op Facebook. Blauw haar, gele gezichten en vlekken in kleding: het spoelde maar niet weg. De kappers spelen daar trouwens goed op in, want voor een prikkie kunnen de 1800 deelnemers een was-, knip- en verfbeurt krijgen. Maar ja, of je daar op zit te wachten? Lees hier de reacties in het facebookevent van de Colorrun.


Disney maakt een eind aan selfiesticks en hun dierenpoep brownies
Twee zware tegenslagen voor Disneyland liefhebbers. Het park verbiedt namelijk de selfiestick én zegt dag tegen hun dierenpoep hapjes. Dat laatste zag er niet smakelijk uit en kreeg daarom veel kritiek van klanten. En dat terwijl de poep brownies prima smaakten. Ander slecht nieuws is dat de selfiestick niet langer toegelaten wordt in het park. Wat overigens goed nieuws is voor iedereen die de selfiestick niet kan uitstaan. ;-)


Efteling komt met een nieuwe (super enge) attractie
Efteling een familiepark? Uh ja, daar past hun nieuwe attractie misschien niet heel goed bij. Woensdag opent een spiksplinternieuwe en spectaculaire achtbaan waarin je een duikvlucht naar beneden maakt. Baron 1898, zoals de attractie heet, zorgt ervoor dat je met zo'n 90 kilometer per uur de grond induikt. Het filmpje spreekt voor zich en wij slaan even over.

Source, source, source, source