WTF journaal van 22 juni

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd dit weekend de langste pizza ter wereld gebakken, blijkt uit onderzoek dat fietsende Nederlanders langer leven en won een poes en heuse honden-award.


De langste pizza is 1,6 km
Dit weekend werd in italië het record gezet voor langste pizza ooit. De caloriebom van maar liefst 1,6 km lang werd gebakken door verschillende pizzabakkers uit Italië en woog 5 ton. Of de pizza ook lekker was? It better be!


Fietsende Nederlanders leven langer
Vandaag werd bekend dat fietsen écht gezond voor je is: voor ieder gefietst uur, leef je een uur langer. Hoe tof is dat? Gemiddeld fietst een Nederlander 75 minuten per week, wat betekent dat we ongeveer een halfjaar langer leven dan de niet-fietsende wereldbevolking.


Pawesome!
Deze video ging vorig jaar al viral, waarin we een heldhaftige poes een kindje zien redden van een gemene hond. De poes in kwestie, Tara, kreeg vandaag een award voor haar heldendaden; de heuse Hero Dog Award. Die eenmalig werd uitgereikt aan een poes in plaats van een hond. Go kitty!

Bron , bron, bron, bron.