WTF journaal 18 juni

Vrije tijd door Renée

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd vandaag bekend dat er unicorn (!) emoji komt, waarom je twee repen chocola op een dag moet eten en dat Burger King rode burgers introduceert.


Nieuw: unicorn emoji
Een 'OMG' is hier wel op z'n plek. Ja dames en heren, er komt een unicorn emoji! De officiële emoji-lijst is aangepast en we worden verrast met maar liefst 37 nieuwe plaatjes. Uiteraard springt de unicorn ertussenuit. Je wist niet dat je het ooit nodig had, maar toch maakt het je leven zoveel beter.


Twee repen chocola op een dag eten kan goed voor je zijn
Nog meer OMG-waardig nieuws: twee repen chocola eten op een dag kan zelfs goed voor je zijn! Zagen we niet aankomen, maar we zijn er wel heel blij mee. Het vermindert de kans op hart- en vaatziektes met maar liefst 11% en dat is natuurlijk meer dan genoeg om iedere vrouw te overtuigen om lekker chocola te eten. Chocoholics hebben zelfs 23% minder last van beroertes. Bingo.


Burger King introduceert rode burgers
Waarom zou iemand een rode hamburger willen eten? Nou, in Japan houden ze er wel van. Bij Burger King daar is het in ieder geval the next big thing. Wie een Samurai burger bestelt kan rekenen op een rood broodje met daarop een hamburger, rode kaas (!) en een hete saus. Nooit gedacht dat dit te koop zou zijn!

Bron, bron, bron, bron