De mooiste villa’s aan het strand

Reizen door Mariëlle

Ennn ontspan! Je gaat een vakantie boeken, het is geen werkbespreking. Dat doe je ter ontspanning weet je nog? Vakanties boeken leveren bij veel mensen bakken met stress op. En laat dat nou net niet de bedoeling zijn van vakanties. Kies daarom voor de makkelijkste weg door via Eliza was here te boeken. Dan weet je namelijk zeker dat het goed komt met je trip. De locaties van Eliza was here zijn namelijk allemaal even prachtig, uniek, toerist-loos en bieden je een oase van rust. Met zo'n vakantie kom je pas echt aan ontspanning toe. In een prachtige villa, aan het strand, onder de Griekse zon. Hoe klinkt dat? Dit zijn echt de drie allermooiste villa's aan het strand onder de Griekse zon die wij konden vinden.


Villa Aquavisionaire (Rhodos)
Alleen de grootste geluksvogels mogen overnachten in dit huis. Je zou toch wensen dat dit jouw plekje was: Villa Aquavisionaire op het Griekse eiland Rhodos in het dorpje Pefki, dat super dichtbij de villa ligt.


Xi Beach Villas (Kefalonia)
De grote liefde van Eliza is Xi Beach Villas op het Griekse eiland Kefalonia op Xi Beach. Vanuit de wijdse tuin heb je prachtig zicht op de helderblauwe zee. Een perfecte plek om tot rust te komen.


Thalassokipos (Chalkidiki)
Bij Thalassokipos kijk je uit op weelderige, groene natuur die geleidelijk overloopt in zee, met af en toe nog een eilandje groen in het water. De villa ligt op een klif, vanaf waar je het beste uitzicht hebt. Hoewel, waar je ook staat en waar je ook kijkt, elk uitzicht is even prachtig. Die rust! Heerlijk. En dan word je ook nog eens volkomen gastvrij ontvangen.

Omdat alle bestemmingen van Eliza was here midden in een oase van rust liggen, wordt er bij elke boeking een auto voor je geregeld. Bij aankomst op het vliegveld staat de auto al voor je klaar waarmee je zo kunt wegrijden. Let's go!

Eliza was here is aanbieder van onontdekte vakantieadresjes rond het Middellands Zeegebied.

- dit is een advertorial -