Het WTF journaal van 9 juni

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo lachten we vandaag onze billen uit de broek door een kangoeroe die luchtgitaar speelt, straalden we doodsangsten uit bij het nieuws dat een Nederlandse vrouw tijdens haar vakantie in Australië boven een hongerige krokodil hing en snakken we vanaf vandaag naar een nieuwe film met Brad Pitt.


Kangoeroe speelt luchtgitaar
Kangoeroes zijn heus niet altijd zulke lieverdjes. Ze lijken zo knuffelbaar, maar wie kangoeroes opzoekt, wordt vaak gewaarschuwd voor hun box kwaliteiten. Deze kangoeroe heeft een heel ander talent: hij speelt namelijk luchtgitaar op hoog niveau. Check het filmpje hieronder:


Vrouw hangt boven hongerige krokodil
De Nederlandse toerist Cynthia Spaans ging in "de kooi des doods". Dat is een kooi van plexiglas die normaal gesproken korte tijd onder water wordt gehouden tussen de krokodillen. Bij Cynthia ging er iets verkeerd waardoor ze vast zat in de kooi. Pas na een half uur werd ze bevrijd.


Nieuwe film van Brad Pitt *kwijl*
Brad Pitt maakt samen met Netflix een exclusieve film: War Machine. Het wordt een ‘een satirische oorlogsfilm’ en Brad Pitt speelt de rol van een generaal met sterallures. Klinkt al komisch. Zoals een echte generaal met sterallures betaamt houdt hij zich bezig met oorlog, politiek en pers. Riekt een beetje naar Inglorious Bastards als je het ons vraagt. We zijn benieuwd of het te vergelijken is. Vanaf 2016 kun je War Machine op Netflix bekijken.


Bron, bron, bron