Jongen vindt zus terug via Tinder

Vrije tijd door Renée

Als je denkt dat mensen alleen maar liefde en seks vinden via Tinder, dan heb je het fout. De 24-jarige Erik, geboren in Nederland, woonachtig in België, vond niemand minder dan zijn zus Josephine, 22, terug via de datingapp. Ondanks dat het misschien wel liefde na eerste swipe kon zijn...

Het is ongelofelijk maar waar. Voordat Erik het wist had hij gewoon zijn bloedeigen zus naar rechts geswiped. Toen zijn ouders in 1999 uit elkaar gingen vertrok hij met zijn vader naar België en woonde Josephine in Breda. Ze zagen elkaar niet meer, tot het moment dat ze een match werden op Tinder. Het begon met het gebruikelijke over-en-weer geflirt, maar al snel merkte Erik dat ze dingen gemeen hadden. En daarmee bedoelen we niet dat ze dezelfde sport beoefenen en dezelfde films leuk vinden, maar dat hun verleden aardig overeen kwam. Dat schrok hem af, waardoor hij besloot om dit verhaal even te laten voor wat het is. Voor een paar dagen dan, want Erik wilde Josephine er toch mee confronteren. Niet veel later bleek dat ze inderdaad broer en zus zijn waarna een ontmoeting niet lang wachtte.


Hoe mooi dit verhaal ook is, wij zijn in ieder geval blij dat ze niet eerst het bed in zijn gedoken voordat ze hier achter kwamen.

Bron, bron, bron, bron en bron