Vrouwen springen in rivier om te kijken wie er gered wordt

Vrije tijd door Renée

Als je denkt dat jouw vriend een verschrikkelijke ex heeft, dan heb je dit verhaal nog niet gehoord. Twee vrouwen: de huidige vriendin en een ex-vriendin van een man, zijn in de rivier gesprongen voor de liefde. Ze vroegen de man om één persoon te redden.


Jun Tang kon het niet verdragen dat ze door haar vriend werd ingeruild voor een ander meisje. Wu Hsia, de man in kwestie, verbrak de relatie met Jun en ging verder met Rong Tsao. (De) Tang liet het er niet bij zitten en deed alles wat binnen haar macht lag om het koppel het moeilijk te maken. Wu Hsia had er genoeg van en besloot om met zijn huidige vriendin en ex af te spreken om het uit te praten. Dat liep niet lekker af.


Dat gesprek ging allesbehalve goed toen Jun besloot om zichzelf in de modderige rivier te gooien om te kijken of ze gered zou worden. Haar ex-vriend volgde haar inderdaad. Maar zijn huidige vriendin Rong vond dat helemaal niks en sprong erachteraan. De vraag is wie hij echt zou redden als het erop aankomt. Uiteraard koos hij niet voor zijn psycho ex, maar voor zijn huidige vriendin. Jun werd uit de rivier gevist door hulpdiensten.


Bron bron