Dildo gehackt door hackers

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Tegenwoordig ben je écht nergens meer veilig. Zelfs niet in je eigen slaapkamer, alleen, met enkel een hightech speeltje om van te genieten. Helemaal alleen was je met dit speeltje sowieso niet, want het gaat hier namelijk enkel om speciale dildo’s die zijn ontworpen om long distance met je partner een spannende avond te kunnen hebben. Deze dildo’s, die via een speciale app op je smartphone te bedienen zijn, zijn namelijk nog niet volledig hacker-proof. Misschien toch maar even in de kast laten liggen, je wilt natuurlijk niet dat iemand anders zich plotseling met jullie in het avontuur stort.

Pen Test Partners, een bedrijf dat onderzoek doet naar online veiligheid, is er namelijk achter gekomen dat de veiligheid van deze apparaatjes niet helemaal top is. De dildo’s kunnen namelijk gehackt worden, zo kan er gezellig iemand vanuit een andere slaapkamer de controle over jouw intieme apparaatje kan overnemen. De dildo’s werken meestal door middel van een app, waardoor hij eenvoudig op afstand bediend kan worden. Het registreren voor deze app gebeurt nog niet op een top veilige manier, waardoor hackers gemakkelijk achter de login informatie zouden kunnen komen.

Dit is niet het enige gevaar dat de dildo’s met zich meebrengen. Sommige van deze apparaatjes bevatten ook een video-optie, waarmee je partner gezellig mee kan kijken. Deze video’s worden helaas wel op je telefoon opgeslagen, wat pijnlijke gevolgen zou kunnen hebben. Het bedrijf raadt iedereen daarom af het apparaat aan te schaffen, in ieder geval totdat de veiligheid ervan is opgekrikt.

De zogenaamde Cyberdildonics zijn het nieuwste van het nieuwste, maar wij zouden het toch fijn vinden als dat wat in de slaapkamer gebeurt, tussen ons blijft.

Mocht je dit nou juist wel spannend vinden, dan zijn er al ‘dating’ websites waarop je mensen kan ontmoeten die jouw dildo wel een avondje zouden willen bedienen…

Bron