Fashion / Mode & trends
Mode & trends

WTF: Victoria’s Secret verkoopt gebruikt ondergoed

Volgens de TODAY show verkoopt Victoria’s Secret gebruikt ondergoed gewoon opnieuw in de winkel. Dan vraag je je nu natuurlijk af hoe de TODAY show dat weet. Wel, dat gaan we je vertellen. Reporter Jeff Rossen onderzocht vier jaar geleden al wat er gebeurde met gedragen ondergoed dat hij zijn team liet terugbrengen naar de winkels van o.a. Victoria's Secret. De best wel schokkende conclusie: dat werd gewoon opnieuw uitgestald in de winkel. Verontschuldigingen volgden, excuusbrieven, the works. Nu, vier jaar later, heeft hij het onderzoek herhaald.

Rossen zette stiekem een paar stipjes in een setje ondergoed, zodat hij het later kon herkennen. Na het verwijderen van de kaartjes en de hygiënische plakstrip bracht hij het ondergoed terug naar Victoria’s Secret. Nou ja, omdat het vrouwenondergoed betreft liet hij dat waarschijnlijk door een vrouwelijke collega doen, maar dat terzijde. De setjes werden niet apart gelegd of weggegooid, maar simpelweg op de stapel met retouren gelegd. Niet lang daarna verschenen ze weer in de winkel. Busted! Again!

Ook winkelketens Wal-Mart en Marshalls houden er soortgelijke praktijken op na. In officiële statements betuigen alledrie de bedrijven spijt en beloven ze hun leven te beteren. Ja ja...

Bron