Yuk: Enorme levende vis uit maag van man gehaald

Vrije tijd door Vrouwen redactie

In Brazilië hebben chirurgen een levende vis uit de maag van een man gehaald. Opnames die gemaakt zijn van de operatie laten zien dat de vis levend uit zijn lichaam komt. Nu zijn er wel vaker (gore) filmpjes te zien van dieren die vastzitten in een mensenlichaam, zoals deze bloedzuiger die maanden in iemands neus bleek te leven, maar dit dier is wel heel erg groot.

De palingachtige vis (Zuid-Amerikaanse longvis) leeft in moerasachtige gebieden en stilstaand water. Het dier kan tot wel 1,25 meter worden. Hoe het in de maag van de man terecht is gekomen is niet duidelijk, en nog vreemder is dat de man niet mee wil werken aan verder onderzoek. Wat moet er dan wel niet gebeurd zijn?

Een ander raar aspect aan het verhaal is dat man de artsen en verplegers aanklaagt omdat ze foto’s en video’s hebben gemaakt van de operatie. De video die nu dus veel bekijks trekt, is zonder toestemming gemaakt. Er is een onderzoek gestart naar de mensen die gefilmd hebben, en de straffen kunnen schorsing of direct ontslag zijn. Ben je nou heel erg nieuwsgierig (en heb je een sterke maag), dan is het filmpje hier te zien. We kunnen het je niet aanraden...

In de video zijn er ook verplegers te zien die foto's en video's maken van de operatie. Ze lachen en juichen ook tijdens de operatie.

Bron, bron