Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

KFC Japan geeft bizarre cadeaus weg

Altijd al een paar gefrituurde kip oorbellen willen hebben? Dan stellen wij voor dat je nu op het vliegtuig naar Japan stapt. Daar geeft de Kentucky Fried Chicken namelijk deze bizarre cadeaus weg bij de gefrituurde kip. De gefrituurde maaltijden zijn al jaren razend populair onder de Japanse bevolking, zelf zó populair dat het daar tegenwoordig standaard is om tijdens het kerstdiner gefrituurde kip van de fastfoodgigant te eten. Om zeker te zijn van kip op kerst bestellen de Japanners hun ‘buckets’ al maanden van te voren.

Het is dan ook helemaal niet zo raar dat KFC de Japanse bevolking wil belonen voor de loyaliteit. Maar we hebben het hier natuurlijk over Japan, dus met doorsnee cadeautjes komen ze niet erg ver. De keten bedacht daarom een hele reeks met bizarre cadeaus. En als we bizar zeggen bedoelen we ook écht bizar. Denk aan een fried chicken toetsenbord, een enorme iPhone case in de vorm van gefrituurde kip en sieraden met gefrituurde kip… juist.

De Japanners kunnen de vreemde cadeaus waarderen en er schijnt een heuse stormloop te zijn ontstaan op de kip-goodies. Tsja... only in Japan!

Bron