Dagboek van actrice Mounira Mansour (VII)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Mounira Mansour (28) is freelance actrice en presentatrice. Ze speelde heel lang de rol van Marjana in SpangaS. Ze geniet van alle events, feestjes, premières en outfits die op haar pad komen en sinds kort blogt ze hierover op Mounira's Mansion. Mounira heeft altijd al een liefde gehad voor de wereld van haar, make-up en kleding. Ze is een pittige tante die zoals ze zelf zegt ‘gewoon een meisje uit Amsterdam West’ is. Ze is mama van zoontje Noah (3) en echtgenote van Lex. Voor Mounira is elke dag een feestje. Mevrouw Mansour is te chaotisch om een maandelijkse blog bij te houden, laat staan de data van de gebeurtenissen te onthouden. Toch heeft ze speciaal voor de lezers van Vrouwen.nl een fotodiary bij gehouden over hoe haar drukke leven er ongeveer uitziet.

Er is weer werk aan de winkel, die vakantie kilo's moeten eraf. Om iedereen te motiveren hebben we een Work that booty blog geschreven.

Hoe word je acteur of actrice? Ik denk dat dit wel de meest gestelde vraag is die ik in mijn leven krijg: Ik kan je niet vertellen hoe dat moet, maar ik kan je wel vertellen hoe ík dat heb aangepakt in mijn blog.

Oh oh wat hou ik van deze look! Gewoon echt herfst. Een trenchcoat, ripped jeans, basic shirtje en een zonnebril. Was het maar altijd dit weer.

Joepie het is zo leuk om te zien wie er allemaal in items lopen van mijn eigen kledinglijn!Hier de knappe en lieve Airen-Mylene van shownieuws. Hoe vet!!

Mijn man wil nooit op de foto! Maar het is me gelukt 1 foto per half jaar, het is niet veel maar wel iets.

Ik heb een zakelijke lunch in het Victoria hotel in Amsterdam. Ik heb een serieuze Café Latte verslaving...Ziet mijn Yoghurt er niet veel leuker uit zo?

Even snel langs bij Wild FM. Wat werken daar allemaal leuke dj's... laat ik nou eens van kletsen houden (knipoog)

Deze croissantjes heb ik voor Noah gemaakt. Het is zowaar lekker zonnig in de tuin. En hoe fijn is het om je dag te beginnen met een ontbijtje, zonnetje en de treintjes.

Als je op mijn Instagram kijkt dan zie je het al: Allemaal quotes waar ik iets mee heb. Deze vind ik super mooi en is echt toepasbaar op mijn leven. Ik dacht altijd maar dat ik wilde acteren, maar nu denk ik daar toch anders over. Acteren is leuk en daar zeg ik nooit nee tegen. Maar nu heb ik de regie over mijn leven in eigen handen en dat voelt zo goed!

Mijn vriendinnen sturen mij al de hele week naakt foto's van Rihanna en Kim Kardashian. "Het hele internet staat er vol mee en het is ooo zooo leuk op de blog Mounira". Goed ik wil in principe niet dit soort dingen posten, maar ja aan de andere kant is dit wel de beste waarschuwing voor iedereen: Kijk uit met wat je op je pc/cloud zet want uiteindelijk kunnen hackers overal bij.

Awesome! Onze korte film waarin Fajah Lourens en ik heksen spelen wordt vertoond op het Nederlands filmfestival. Dat wordt shoppen voor een première jurk!

We hebben natuurlijk altijd in de categorie My Looks de Get The Celeb Look. Wat ik zo gaaf vind aan deze look is de mix and match stijl. Ik heb echt van alles aan: Een stoer, urban T-shirt, een bloemenrok, spijkerjas, leren jas, oversized bag the more the better.

Ja sorry guys.. ik ben ook een van die mensen die graag selfies maakt. Was zo blij met mijn make-up vandaag, kon het niet laten een foto te posten op Instagram.