‘Snapchat sluts’ klagen Snapchat aan

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Sarah en Elizabeth Turner klagen Snapchat aan, omdat hun foto als eerste tevoorschijn komt wanneer iemand op ‘snapchat sluts’ googlet. Dat is alleen niet het enige vreemde aan het verhaal; de oprichter van Snapchat heeft de foto’s namelijk geschoten.

De zussen ontmoetten Evan Walker in 2011, toen hij nog aan Stanford studeerde. Hij was bezig met de ontwikkeling van de app ‘Picaboo’ en vroeg ze of ze model wilde staan op een paar foto’s. De zussen werden overtuigd en er werden foto’s geschoten terwijl ze aan het dollen waren op het strand. Nu claimen de zusters dat de foto’s zo gemanipuleerd zijn dat het net lijkt of Elizabeth Sarah’s bikinotop uittrekt, en ze beiden naakt zijn.

‘Picaboo’ is ondertussen veranderd in ‘Snapchat’, en de bikinifoto’s zijn het gezicht van de app. Behalve dat hun foto naar boven komt bij het zoeken naar ‘snapchat sluts’, zijn de zussen ook boos omdat de app veelal wordt gebruikt als sexting app. En zoals al bijna te raden valt, willen de meiden nu heel, maar dan ook echt heel veel geld ontvangen.

CEO Evan Walker

Bron, Bron afbeelding Evan Walker: Reporters