Budget tip: de leukste date ideeën vanaf 1 euro

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Er gaat niets boven quality time met je lover, vrienden en familie. En hoewel je het liefst elk weekend op stap gaat om leuke dingen te doen, laat je portemonnee het helaas niet altijd toe. Eerlijk is eerlijk, het leven is nu eenmaal duur. Je hebt immers ook huur en boodschappen te betalen. Maar wist je dat een leuk uitje helemaal niet veel hoeft te kosten? Bij Ticketveiling bied je al vanaf € 1 mee op de leukste dates, uitstapjes en activiteiten. En met onze exclusieve Ticketveiling kortingscode pak je extra voordeel.

Met je lover

Met je lief wil je natuurlijk wat qualitytime met zijn tweetjes. En hoe kan dat nu beter dan met een weekendje wellness? Duik de sauna in voor totale ontspanning, kom tot rust in het bubbelbad en klets daarna bij tijdens een romantisch diner. Mag het van jou allemaal wel wat minder zoet? Huur dan als verrassing een Ferrari of Lamborghini en scheur samen over de weg. Zo'n onvergetelijke ervaring neemt niemand je meer af.

Met je vriendinnen

Met je vriendinnen wil je eigenlijk lekker bijkletsen onder het genot van een goed glas wijn. Ben je even uitgepraat? Organiseer dan een stoere activiteit. Wat dacht je van een slipcursus? Dit is niet alleen avontuurlijk, maar komt ook nog eens goed van pas tijdens de wintermaanden. Deze actieve dag sluit je uiteraard af met een heerlijke (en voordelige!) sushimaaltijd.

Met je familie

Heb je binnenkort een familiedag of wil je eens wat kostbare tijd doorbrengen met je gezin? Organiseer dan een leuke dag voor iedereen. Dacht je dat een museum saai is? Welnee! Verras de rest met toegangskaartjes voor het Scheepsvaartmuseum, hét educatieve museum voor jong en oud. Wist je dat je daar de spectaculaire Virtual Reality tijdreis van het VOC-schip kunt ontdekken? De echte durfals brengen een bezoek aan de Amsterdam Dungeon, waar de griezeligste scenario's van het verleden tot leven komen. Wedden dat het een onvergetelijke dag wordt? 

 

Een dagje uit met je lover, vriendinnen of familie hoeft niet veel te kosten. Al vanaf € 1 kun je via Ticketveiling meebieden op de leukste uitstapjes en activiteiten. En met deze exclusieve Ticketveiling kortingscode pak je ook nog eens 6 euro korting op het eindbedrag!