Primark krijgt opnieuw kritiek: paspop is te mager

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Oh jee, arme Primark. De winkelketen komt nu wéér slecht in het nieuws. Een bezorgde winkelier spotte een paspop in de etalage van een filiaal die nogal dun was. De paspop heeft ribben die er een beetje uitsteken en ook de rest van het lichaam van de pop is erg mager. Niet zoals de normale paspoppen, zo vond de winkelier in Glasgow. De beste man, Mel Fraser genaamd, plaatste de foto op Instagram en Primark reageerde op de post. Zij lieten het volgende weten aan Mel: “Mel, bedankt dat je dit onder de aandacht brengt. We zullen morgen een gesprek voeren met ons team. Wil je ons laten weten welke winkel dit was pls?”

Mel is bang dat jonge meisjes zich gaan spiegelen aan de paspop. De directie van Primark liet aan Mel weten dat de poppen niet meer in winkels gebruikt zullen worden. “Vanaf morgen zien onze etalages er anders uit.”

Overigens is Primark niet de eerste winkelketen die werd aangevallen op hun paspoppen; in mei schreven we al over het Italiaanse merk La Perla dat ook kritiek op hun paspoppen kreeg.

De paspop in de etalage van Primark.

De paspop in de etalage van La Perla.

Bron