Een babyboom onder de Tomodachi's

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Hoi! Zoals jullie ondertussen vast wel weten heb ik me in de wereld van Tomodachi van Nintendo 3DS gestort! Ik ben al een heel tijdje bezig met het spel en kom toch steeds weer nieuwe en verrassende dingen tegen.

De vorige keer schreef ik al over het grote aantal trouwerijen op het eiland, maar nu kan ik spreken van een echte babyboom! De pasgetrouwde stellen zitten zeker niet stil en daardoor is er nu al heel wat kroost op het eiland te vinden. En soms is dat best wel veel voor de kersverse ouders, ze roepen dan ook regelmatig mijn hulp in om eventjes op de baby te passen. Maar ook kleine baby-Mii’s worden groot! Op het moment dat het kind de volwassen leeftijd bereikt is het tijd om een keuze te maken: gaat hij of zij op reis en de wereld veroveren? Of kies je er toch voor om het kind lekker op het eiland te laten wonen? Natuurlijk gun ik de kinderen een groot avontuur, en stuur ik ze de wijde Tomodachi-wereld in. Hierdoor kan het zijn dat mijn Tomodachi-kids op bezoek gaan bij andere Tomodachi-spelers over de hele wereld!

Naast de babyboom zijn er natuurlijk ook nog verschrikkelijk veel andere dingen te beleven geweest op mijn mooie eiland. Zo werden twee Mii’s, die elkaar in eerste instantie écht niet konden luchten of zien, de beste vrienden! Ook buurman Harrie (die met heb blauwe haar) heeft niet stilgezeten, ondertussen heeft hij alwéér een nieuwe liefde, wat een hartenbreker.

Mijn eigen lookalike-Mii heeft het ook nog er naar haar zin op het eiland. Elke keer dat ik speel leer ik weer nieuwe dingen over deze Mii. Zo blijkt het dat we niet in alles hetzelfde zijn, mijn lookalike-Mii heeft namelijk een hekel aan chocolade!

Als echte Nintendo-fan komt het vaak voor dat mijn 3DS meegaat in mijn tas. Door de Street Pass optie aan te zetten heb ik de mogelijkheid om ook andere enthousiaste Nederlandse Tomodachi spelers tegen te komen. Op het moment dat ik mijn 3DS open klap om even te spelen, kan het zomaar zo zijn dat ik een cadeautje heb ontvangen van iemand anders! Zo kreeg ik deze coole robot-outfit én dit grappige jurkje. En natuurlijk stuur ik ook altijd een presentje terug ;). Ook zit bij elke game een code voor een gratis welkomstversie van de game (dit is een uitprobeer versie en geen volledige versie van de game). Deze kun je aan een vriend of vriendin geven (die een Nintendo 3DS of 2DS heeft) om gratis uit te proberen.