Kapsels die alleen met droogshampoo kunnen

Gezicht door Mariëlle

Vanaf het moment dat we ervan hoorden kunnen we niet meer zonder droogshampoo. De redactie van Vrouwen.nl is verslaafd. Ons haar leeft er ongeveer op. Niet omdat we te lui zijn om ons haar te wassen (hoewel het wel veel tijd bespaart). Ook omdat we ons haar zo min mogelijk met gewone shampoo proberen te wassen (ongeveer 2 keer per week) omdat dat beter voor je haar zou zijn en ons haar er zo toch heel schoon uitziet en ook zo voelt, maar vooral omdat je sommige kapsels gewoon niet zonder droogshampoo kúnt maken. En wij doen onze favorieten voor: een beachy coup voor Afsana, de Selah Sue look voor Mariëlle en Claartje gaat voor de high tigh.


Afsana gaat voor een beachy look die ze maakt met een vlecht.


De vlecht verhit ze met een stijltang. Daarna laat ze de vlecht afkoelen, haalt ze het elastiek eruit en hoopt ze dat er in ieder geval een heel klein golfje in blijft zitten. Ze heeft namelijk zo dik haar dat krullen of zelfs golven voor geen meter blijven zitten.


Mooi, de golf blijft zitten.


Een beetje Aussie droogshampoo Mega Instant erbij en de golven worden extra versterkt. Jammer dat je dat niet zo goed ziet op de foto, omdat Afsana zulk donker haar heeft.


Mariëlle ging de uitdaging aan om met haar miezerige bosje haar een enorme Selah Sue knot te maken.


Eerst even volsprayen met Aussie Aussome Volume


Het onmogelijke wordt mogelijk: volume!


Touperen, touperen, touperen.


En nog meer. Ga met je hoofd ondersteboven hangen en toupeer zoveel mogelijk.


Maak de knot ook wanneer je op de kop hang (nog meer volume!).


Yes! Gelukt!Claartje maakte haar lievelings coupe van dit moment: de high tigh in combinatie met de Invisibobble en droogshampoo.
Eerst prayde ze haar lokken vol met droogshampoo Aussie Colour Mate, om de kleur van haar high lights te beschermen. Ze maakte eerst een hoge paardenstaart met de Invisibobble waarbij ze één lok vrij liet.


Die lok dus.


En die wikkelt ze om de Invisibobble en daar zet ze hem ook mee vast door het laatste plukje er onderdoor te steken.


De droogshampoo's die we het liefste gebruiken.