Getrouwd en gescheiden in 1 dag

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een stel uit Saoedi Arabië is gescheiden op hun huwelijksavond. Dat kwam allemaal omdat de ex van de bruid pakketje heeft laten afleveren dat bestemd was voor de bruidegom. Het bleek allemaal een bizarre streek te zijn. De ex van de bruid stuurde namelijk een bos bloemen en een enveloppe, wat onschuldiger lijkt dan het is. In de enveloppe zaten foto's en een USB-stick. En er was een briefje bijgeleverd dat aangaf dat de bruidegom de foto's van zijn bruid moest bekijken. Toen hij dat deed kreeg hij de schrik van zijn leven: op de foto's was te zien dat de bruid wel erg intiem was met haar ex.

Enkele dagen voor de bruiloft vroeg de ex van de bruid haar mee uit. De vraag vervolgde hij met een waarschuwing waarin hij dreigde om haar verloofde te vertellen over hun verhouding als ze de date zou weigeren. De vrouw weigerde toch met als argument dat ze een nieuw leven wilde beginnen waar trouwen een onderdeel van uitmaakte. De ex onderzocht waar de bruiloft plaatsvond en stuurde de bos bloemen inclusief foto's naar het betreffende adres.

Na het zien van de foto's wilde de bruidegom per direct scheiden. Begrijpelijk of had hij haar een kans moeten geven om de situatie uit te leggen?

Dit verhaal deed ons denken aan de onderstaande scene uit de film The Art of Travel! De video hoort dan ook niet bij het verhaal uit Saoudi Arabië, maar is wel erg toepasselijk.

Bron, Bron , Bron , Bron