Celebs met bizarre baantjes

Celebs door Vrouwen redactie

Je bent niet zomaar binnen een dag wereldberoemd en dat hebben deze celebs geweten. De meest vreemde baantjes prijken ver onderaan hun cv. Wijze les: het maakt niet uit welk bizar rampenbaantje je nu hebt, wereldberoemd worden zit er zeker nog in.

1. Beroemd worden is geen eitje. Vooral niet voor Brad Pitt, hij heeft heel lang kip moeten soelen voordat zijn eitje richting succes gelegd werd. Stiekem denken wij dat Brad zelfs als kip nog sexy was.

2. Matthew Mcconaughey gebruikte zijn spieren vroeger voor hele andere dingen. Hij werkte namelijk ooit op een boerderij als kippenpoepopruimer. Gelukkig voor hem was dat baantje maar tijdelijk.

3. Haar make-up mag nu dan voor haar gedaan worden, vroeger deed Whoopi Goldberg de make-up van mensen die dat zelf niet meer konden. Zij werkte namelijk in een mortuarium om de overledenen mooi te maken.

4. Stel: Je gaat een paar schoenen kopen en je wordt geholpen door... George Clooney?! Schoenenverkoper George had ons zeker een paar schoenen aan mogen smeren!

5. Wij balen heel erg dat we Channing Tatum nooit zijn tegengekomen tijdens zijn vroegere carrière. Een lapdans van stripper Channing (ja, hij was echt stripper!) was ons zeker goed bevallen.

6. Stiekem vinden we dit baantje perfect bij hem passen. Christopher Walken was vroeger leeuwentemmer. Tja, eerlijk is eerlijk, wij zien het al helemaal voor ons. Zo’n rustige man met sterke persoonlijkheid, perfect als leeuwentemmer.


Bron, bron,bron, bronandbron