Sexy baardman in Replay mini film over eco-vriendelijke jeans & WIN de jeans! [AFGELOPEN]

Vrije tijd door Mariëlle

Is het een natuurfilm? Is het een protest van milieuactivisten? Een beetje van beide, maar vooral een promo van de eco-vriendelijke jeans van Replay. Een video die raakt, want er wordt maar weer eens benadrukt hoe we met z’n allen de wereld beetje bij beetje schade toebrengen. In de promo wordt hiertegen actie gevoerd met de sexy Noorse milieuractivisten Aleksandra Ørbeck-Nilssen en Enok Groven in de hoofdrol. Geen bloedmooie, afgetrainde modellen voor deze reclame, maar echte activisten geplukt uit het wild - die stiekem ook bloedje mooi zijn.

- Deze Laserblast L.I.F.E. jeans winnen, voor jou én je (toekomstige) vriend? Scroll naar beneden voor meer info! -

De activisten worden met harde hand in de boeien geslagen. Elke dreun die ze ontvangen van een gezagsdrager komt keihard binnen. Het is vanuit dat perspectief gefilmd dat je kunt voelen wat zij voelen. En dan zien ze elkaars broek, kruisen hun blikken en vormt zich een ondeugende glimlach rond hun mondhoeken. Zij zitten op één lijn. Zij hebben de wereld wakker geschud. Activisten zijn winnaars. Het feit dat deze activisten wilden meewerken aan deze reclame zegt eigenlijk al genoeg. Activisten van dit kaliber zouden nooit meewerken aan de reclame van een merk dat niet hun idealen vervult. Deze nieuwe Replay móet dus wel echt eco-vriendelijk zijn.

Zie en bewonder:

Win: Replay Jeans voor jou én je vriend - AFGELOPEN

Wil jij deze commercial naspelen met je vriend? Dan moet je natuurlijk wel de juiste jeans aan kunnen trekken. Wij mogen 2 paar Replay jeans uit de speciale Laserblast L.I.F.E. capsulecollectie weggeven, voor jou en je lover. Let op: er is van het vrouwelijke model alleen een maat 30 (lengtemaat 32) beschikbaar, en voor mannen alleen een maat 34 (lengtemaat 32).

Wil jij deze jeans winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in!