Nieuw design: Vrouwen.nl 2.0

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Lieve Vrouwen.nl fans,
Zoals jullie hebben gezien is onze vernieuwde website nu een paar dagen online. Het is altijd voor iedereen even wennen - ook voor ons - maar we vonden het noodzakelijk dat Vrouwen.nl een nieuw jasje kreeg!

Wat is er veranderd? Een greep:
- Reageren. Je kunt nu ook zonder Facebook account reageren op artikelen, en ook foto's toevoegen.
- Uploadknop. Heb je iets leuks gevonden of gemaakt dat niet mag ontbreken op de website, of dat een bestaand artikel helemaal afmaakt? Uploaden maar!
- Populair. De meest populaire artikelen zijn verhuisd en staan nu in een overzichtje rechts van elk artikel. Hier vind je de artikelen die viral gaan, de populairste artikelen van de week en de best gelezen artikelen van de maand.
- Mobiele website. Als je vanaf je smartphone of tablet naar Vrouwen.nl gaat kom je op de nieuwe mobiele website, die veel simpeler en cleaner is. Ook zijn we trots op de nieuwe functie waarmee je een artikel met één druk op de knop kunt delen via Whatsapp (voorlopig alleen mogelijk met de iPhone)!


Mocht je iets niet snappen, mocht er iets niet goed werken, mocht je nog andere leuke suggesties hebben, laat het ons dan weten!

Maar vooral willen we graag van jullie weten: wat vinden jullie ervan?