Dagboek van model Angela (II)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Hoi weer! Vandaag alweer mijn tweede dagboek voor Vrouwen.nl, hoe leuk! Afgelopen maand had ik een aantal werkafspraken voor Great Body & Skin, schreef ik veel voor mijn site, vierde ik mam’s verjaardag, deed ik modellenwerk en genoot ik van een paar daagjes vrij rond Pasen.

Whoehoee! Pasen! Met mijn vriend boek ik een paar daagjes op de Hollandse heide. Ik spring trampoline, pak een saunaatje met een paar andere dames en vriendlief kijkt op dat moment liever voetbal. Mooi!



Bij mijn ouders eten we mijn zelfgemaakte paasbrood. De Ferro Rocher is mam’s guilty pleasure.



Vorige maand schreef ik al over de screentest voor een televisiecommercial. Ik boekte hem en trouwde in een fake Valentino (zelf gemaakt door de styliste, zo knap!) met deze leuke jongeman.



Afgesproken met een vriend en een vriendin die gaan trouwen. Ik ben ceremoniemeester en organiseer ook het vrijgezellenfeest. Genoeg te bespreken dus! Ik bestel een salade en laat wederom het brood aan me voorbij gaan.



Hoera, een nieuw trainingsschema! Lekker stevig er tegenaan met squats, chin-ups, deadlifts en bench presses.



Oh my lord! 15 minuten de tijd om me klaar te maken voor een bruiloft!



De jongeman in het midden is de gelukkige. Ik gabber met mama en we springen samen trampoline.



Een afspraak met mijn zakelijke partner/mental coach Joey van RoosenJo.nl. Mijn gezondheidsplatform is primair gericht op modellen. Joey coacht modellen, we vullen elkaar dus goed aan.



Voor andere modellen maakte ik deze video, voor natuurlijke make-up die ze kunnen dragen naar go sees.



Een afspraak met een schrijfcoach en auteur van een heleboel boeken. Zo fijn om van iemand die al behoorlijk door de wol is geverfd te kunnen sparren en tips te kunnen ontvangen!



Ontbijt en lunch klaarmaken voor de volgende dagen. Op dagen dat ik een shoot heb zorg ik altijd dat ik mijn eigen eten bij me heb. Meestal is de lunch wel goed geregeld. Soms is er pizza, dan ben ik blij dat ik mijn eigen boekweitpannenkoeken bij me heb.



Nieuwe visitekaartjes! Iedere batch die ik bestel is weer iets anders, maar de huisstijl blijft het zelfde. Nu vond ik dit wel leuk. Catchy kleur, toch?!



Ahw… Deze kreeg ik zomaar van mijn vriend. Nou ja, zomaar… Ik neem nooit echt de tijd om goed op te ruimen, maar had juist die middag flink aangepakt met opruimen. Goed gedrag moet beloond worden? Grapjas!



Ik ben samen met andere fashion people (ze vinden me een fashion peep, hoe leuk is dat?!) uitgenodigd voor een etentje bij het crowdfunding platform Live On Demand. Ze willen Vogue editor Carine Roitfeld naar Nederland halen. Voor modemensen natuurlijk heel vet, voor mij interessant omdat ze veel voor modellen in New York heeft betekend.



Twee go-sees op het bureau. Ik ontmoet hierbij een Zweeds en een Deens bureau. Na de go-sees heb ik een shoot vrij in de buurt. Met twee uurtjes ben ik alweer klaar.



Ik nam weer een nieuw filmpje op over in vorm komen voor de zomer. Ik neem de mensen die op het filmpje klikken wel een klein beetje in de tang, maar voor het goede doel!




Whoehoee! Een klein mijlpaaltje bereikt. Fijn dat mijn site gewaardeerd wordt. Of in ieder geval de Facebook pagina!


Tot volgende maand!